Armhävningar

Hej!

Igår tränade jag först i gymmet, bröst och triceps, vilket känns ordentligt idag! Framför allt i bröstmusklerna. Jag försöker att variera mig lite så att jag inte kör exakt samma övningar varje vecka och igår övade jag lite på armhävningar. Jag har aldrig tidigare kunnat göra "riktiga" armhävningar på tå. De få jag lyckas prestera nu är väl inget direk att skryta med heller men jag gör dom ändå. För att bli bra på något måste man öva. Jag har ju blivit bättre med hantelpress till exempel, jag kan ta tyngre vikter men det gör ju automatiskt inte att jag blir grym på armhävningar.

Jag gjorde i alla fall 5 st på tå, 10 st på knä x 3 set. Sakta men säkert, jag blir bättre och starkare allt eftersom, hoppas jag :) Det är inte mycket ännu, men det är alltid något :)

Sista halvtimmen spenderade jag i spinningsalen och trampade och svettades på bra! Härligt.


Bild: Tranahemma.com

Kommentarer
Postat av: hanna

sv: Ja, asså jag går på en internationell engelsk skola, så det är lite annorlunda! Man får hattarna när man slutar nian sen får man köpa dom om man vill ta hemdom och ha dom kvar!



Men det är faktistlite roligt att vi gör som det ser ut på engelska filmer!

2010-06-15 @ 09:50:12
URL: http://hannainthemiddleofthewood.blogg.se/
Postat av: Wysteriia

Svar: Ja men klicka hem ett par :D Frakten kostar inte mkt från asos heller :)



Yes jättekul med mycket variation, kan behövas när man jobbar med smink ;D

2010-06-15 @ 09:50:20
URL: http://Wysteriiasblogg.se
Postat av: rania

jag brukar spinna i 2 h :)

2010-06-15 @ 10:02:49
URL: http://ranias.blogg.se/
Postat av: aye

hejhej:)



Fin blogg :)

Frågestund på bloggen, ställ gärna några frågor, avslutas idag kl 20.00

Ha en bra dag



Kram//Aye

2010-06-15 @ 10:44:24
URL: http://ayealfayadh.devote.se
Postat av: Cherie Mårtensson - En blogg om mitt liv

Svar: Precis, jag var i "toppform" för ungefär 7 år sedan. Sen hoppade jag en ponny och en olycka hände där jag smällde knäet i hinderstödet och har haft ont i 6 år utan att läkare velat undersöka eller röntga knäet. Jag var klen och gnällig enligt dem. Sen fick jag en ny smäll förra året av min mosters häst som hoppade på mig och tryckte in knäet. Då blev jag röntgad och fick träffa en knäspecialist som skickade mig till sjukgymnast i Eslöv. Denna sjukgymnasten hittade fel i rygg och nacke också då jag antagligen belastat ryggen fel när jag haft ont i knäet så strängt träningsförbud i 10 månader och endast rehabilitering för ryggen.



Så nu är allt jobbigt, jag har inte tränat ordentligt på 7 år och det är tufft som tusan att komma tillbaka. Men det ska gå, och jag ska ta mig runt iForm-loppet i augusti :)

2010-06-15 @ 12:56:20
URL: http://cheriemartensson.webblogg.se/
Postat av: Daniel

orkar typ 2 sen e jag död!

2010-06-15 @ 13:30:56
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Carro

Från 0 på tå till 5 är jättebra gjort! Man ska bara jämföra med sig själv och dina framsteg är toppen! =) Kämpa på så kryper du snart upp mot lite fler reps dessutom.



Sv; Jag jobbar skift på Barnkliniken på ett sjukhus. Vi har dagturer, kvällsturer och nätter. Det är dom jag yrar om emellanåt, hehe... ;P

2010-06-15 @ 16:47:19
URL: http://linglea.blogg.se/
Postat av: Carro

Från 0 på tå till 5 är jättebra gjort! Man ska bara jämföra med sig själv och dina framsteg är toppen! =) Kämpa på så kryper du snart upp mot lite fler reps dessutom.



Sv; Jag jobbar skift på Barnkliniken på ett sjukhus. Vi har dagturer, kvällsturer och nätter. Det är dom jag yrar om emellanåt, hehe... ;P

2010-06-15 @ 16:48:48
URL: http://linglea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback